پاورپوینت-روش اجرای سقف کاذب و کامپوزیت-35 اسلاید-pptx

دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری
مقدمه

سقف کاذب

انواع سقف کاذب

روشهای اجزای سقف کاذب

مزیت استفاده از سقف کاذب در ساختمان

روش اجرای سقف کامپوزیت

اجرای قالب بندی

روش اجرا

اجرای آرماتوربندی

قالب برداری

معایب ومزیتها



سقف های کمپوزیت سقفهایی هستند که ترکیبی از فولاد و بتن برای اینکه یکپارچگی این سقف رعایت شوند شود از برشگیر (نبشی)استفاده می شود که این نبشی با بتن درگیری ایجاد کرده و یکپارچگی درست می کند و چون تیرهای فرعی کمپوزیت به علت گیردار بودن تیرهای اصلی و با توجه به لنگر پوش (لنگر زلزله) بتن روی تیرهای اصلی نمی تواند به مقاومتش کمک کند .
میلگردهایی که روی سقف کامپوزیت قرار دارند میلگردهایی حرارتی هستند که در جهت مخالف با تیرهایی فرعی باعث یکپارچه شدن بتن و درگیری با سقف کامپوزیت می شود وبا جوش دادن به تیرهای فرعی مانع ترک خوردن بتن می شود
قالب بندی این سقفها معمولا از تخته کوبی استفاده می شود و بعد از اتمام بتن ریزی نایلون باعث راحت جدا شدن تخته ها می شود و در برخی موارد از یونولیت استفاده می شود که به علت محکم نبودن باید شمع کوبی کنند و مشکلات اجرایی بیشتری دارد و دلیل دیگر اینکه یونولیت زیر سقف می ماند و ما نمی توانیم از فضای زیر سقف کامپوزیت که تیر های فرعی آنها معمولا زنبوری هستند برای عبور لوله تاسیساتی استفاده کنیم در ضمن عایق خوبی برای حرارت بالا نیست.
در قالب بندی تخته کوبی مهمترین مزیت آنها این است که در زیر سقف کامپوزیت خلائی وجود دارد و از این خلا برای لوله های تاسیساتی استفاده می شود.
یکی از مزیت های سقف کامپوزیت قدرتمندی آن نسبت به سقفهای تیرچه بلوک است چون یکی از راههای یکپارچه کردن رفتار ستون ها در هنگام زلزله از طریق سقف می باشد و سقف کامپوزیت به دلیل برش گیر های نصب شده روی تیرهای فرعی یکپارچگی بین فولاد و بتن ایجاد شده و در اطراف ستونها هم همین طور در نتیجه ستون ها در هنگام زلزله رفتار یکپارچه دارند ولی در سقف تیرچه بلوک این گونه نیست.
کلا در باره سیستم های خمشی باید گفت در این سیستم تمام تیرهای اصلی گیردار عمل می کنند و معمولا از پروفیل های سالم استفاده می کنند (لانه زنبوری نباشد)چون اصلا دارای لنگر می باشند و در نتیجه باید آنجا ورق بزنیم و ثانیا لنگرماکزیمم برش در یک سوم تکیه گاهها وجود دارد. ما باید در صورت استفاده از زنبوری آنجا را پر کنیم و ما هم وسط را پر کرده و هم گوشه را پر می کنیم و این تنها وقتی است که ما پروفیل نداریم مگرنه بهتر است از پروفیل استفاده شود

مراحل اجرای سقف کامپوزیت:
حمل و انبار مصالح لازم برای اجرای سقف
قالب بندی سقف بوسیله چهارتراش ، گوه ، تخته روسی، فاصله انداز 2.5 ، ورق آلومینیوم و پلاستیک
مش بندی سقف بوسیله میلگرد با مقاومت تسلیم طراحی


نصب اسپیسرهای پلاستیکی و لقمه های بتنی
شمع بندی و بستن کناره های سقف ، در نظر گرفتن محل تاسیسات و بازشوها
آماده سازی و بازرسی سقف جهت بتن ریزی
بتن ریزی و پرداخت سطح
نگهداری
فواید سقف کامپوزیت :
بدست آوردن سقفی یکپارچه و صلب
سرعت اجرایی نسبتا بالا
سقف کامپوزیت، نوعی سقف سازه‌ای است که به صورت ترکیبی از تیرآهن و بتن است. در این نوع سقف لنگرهای خمشی و برشی را تیرهای فلزی در ترکیب با بتن تحمل می‌کنند. فشار را بال فوقانی تیرها به همراه بتن تحمل کرده و نیروی کششی را بال پایینی تیر تحمل می‌نماید و به این ترتیب مقطعی مرکب از بتن و فولاد برای تحمل لنگرهای کششی و فشاری ایجاد می‌شود. برای درگیر کردن بتن و فولاد در تیرها، روی بال‌های تیرها قطعات فلزی‌ به عنوان برشگیر جوش داده می‌شود. ‌میلگردهایی که روی سقف کامپوزیت قرار دارند میلگردهایی حرارتی هستند که در جهت مخا‌لف با تیرهایی فرعی، باعث یکپارچه شدن بتن و درگیری با سقف کامپوزیت شده و با جوش دادن به تیرهای فرعی مانع ترک خوردن بتن می‌شوند.

‌در قالب بندی نوع مرسوم این سقف‌ها (نه عرشه فولادی) معمولاً از تخته کوبی استفاده می‌شود. ‌در برخی موارد از یونولیت استفاده می‌شود که به علت محکم نبودن باید شمع کوبی کنند که مشکلات اجرایی بیشتری دارد.‌ دلیل دیگر اینکه، یونولیت زیر سقف می‌ماند و‌ از فضای زیر سقف کامپوزیت که تیر‌های فرعی آنها معمولاً زنبوری هستند، نمی‌توان برای عبور لوله تاسیساتی استفاده کرد. در ضمن عایق خوبی برای حرارت بالا نیست.

این سقف‌ها در مقایسه با سقف تیرچه بلوک از مقاومت بیشتری برخور دارند و در هنگام زلزله به دلیل یکپارچگی بیشتر، بهتر عمل می‌کنند. ‌انتخاب یک نوع سقف مناسب برای سازه می‌تواند بسیاری از هزینه‌ها را کاهش داده و کیفیت سازه را بالا برد.



‌عوامل تاثیرگذار بر انتخاب سقف کامپوزیت

سرعت بالا در اجرا
وزن پایین و مناسب با سازه
داشتن توجیه اقتصادی
به طور كلی می‌توان انواع روش‌های اجرای سقف را در ۳ گروه سقف‌های تیرچه‌دار، سقف‌های كامپوزیت، و دال‌های بتنی تقسیم بندی نمود. که گروه سقف‌های کامپوزیت شامل ۴ نوع سقف زیر است.

کامپوزیت فلزی
کامپوزیت کرمیت
عرشه فولادی
Roofix
خصصویات سقف کامپوزیت

‌سقف کامپوزیت بار خود را به صورت یک طرفه منتقل می‌کند. این سقف ترکیب تیرچه‌های فولادی و دال بتنی است.
‌در سقف کامپوزیت از بتن زیر تار خنثی که بتن کششی است صرف نظر شده و بجای آن از فولاد استفاده می‌کنند که فولاد هم در کشش و هم در فشار عملکرد خوبی دارد.
‌در سقف کامپوزیت به دلیل وجود نداشتن بلوک سفالی یک فضای توخالی مناسب بین تیرآهن‌ها وجود دارد، از این فضای توخالی می‌توان برای لوله کشی‌های برق و آب و تاسیسات ساختمان استفاده کرد. همچنین بین دال و سقف کاذب زیر آن یک بالشتک هوا وجود دارد که عایق صوتی مناسبی است.
‌در اجرای سقف کامپوزیت باید دقت شود که برای درگیری فولاد و بتن دال از زائده‌هایی به نام گل میخ و یا ناودانی بریده شده استفاده کرد‌.
‌در زیر سقف کامپوزیت‌ نیز برای پوشاندن تیرآهن‌ها از سقف کاذب استفاده می‌شود که برای طرح‌های معماری نیز کاربرد دارد.
مزایای سقف کرمیت

کاهش هزینه
امکان حذف کش‌ها
سرعت و سهولت اجرا
دسته بندی: فنی و مهندسی » معماری

تعداد مشاهده: 1892 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 35

حجم فایل:1,535 کیلوبایت

 قیمت: 29,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: